Tekort aan pedicures!!  Wij hopen op uw begrip

Belangrijk nieuws!!!!

Landelijk is er momenteel een groot tekort aan pedicures, er is gewoon meer vraag naar behandelingen dan de pedicures aankunnen. Helaas kan daardoor bij ons online niet meer dan 3 maanden vooruit een behandeling ingeboekt worden.    

Vooral in de lente en zomermaanden is onze agenda snel volgeboekt. Veel pedicures hebben op dit moment een klantenstop en een afspraak maken kan lastig zijn. Daarom geven wij u enkele tips om de kans op een pedicure afspraak te vergroten.

 

Tip 1. Maak zo vroeg mogelijk een afspraak. In het najaar en het vroege voorjaar hebben wij meestal meer ruimte in onze agenda. Het is niet meer ongebruikelijk om 3 tot 6 maanden van tevoren al een plekje te reserveren. Dit kan telefonisch of an de balie in overleg ingepland worden.

  

Tip 2. Maak duidelijk waarvoor je een afspraak wilt. Is het omdat je pijn hebt, of wil je graag mooie voeten, heb je probleemvoeten of wil je graag advies over zelfzorg. Zo kunnen wij beter inschatten wat er nodig is en of dit in onze agenda of mogelijkheden past.   

                                                             

Tip 3. Vraag bij voetproblemen advies of informatie per email info@voetenenwelzijn.nl. Leg duidelijk uit wat het probleem is en voeg eventueel foto’s toe om het verhaal duidelijk te maken. Wij kunnen dan reageren wanneer er tijd is. Soms kan je een probleem zelf oplossen met tips van ons of zijn er hulpmiddelen om in ieder geval even een poosje door te kunnen lopen totdat je een afspraak hebt.

 

Wij zullen noodgedwongen ook strenger onze huisregels na gaan leven. Het komt regelmatig voor dat cliënten niet op de afspraak verschijnen en dat is heel erg jammer. Wij moeten daardoor mensen die wel onze hulp nodig hebben dan teleurstellen.

 

Niet nagekomen afspraken die niet minimaal 24 uur voor aanvang van de behandeling worden geannuleerd zullen wij geheel in rekening brengen.