Onze favoriete beugels! Snel en pijnloos te plaatsen.

 

Doordat deze beugels exact op maat gemaakt worden en dus precies om of op de nagel passen heeft u er totaal geen hinder van en kunt u gewoon uw schoenen dragen. Deze techniek geeft bijna altijd direct verlichting omdat bij de zijkanten van de nagel de druk weggenomen wordt.

 

Vaak is 1 x  een unibrace plaatsen genoeg om weer een poos pijnvrij verder te kunnen maar soms is een unibrace-traject nodig en zal om de 3 weken de unibrace vervangen moeten worden, om de nagel weer in zijn anatomische vorm terug te krijgen. In combinatie met Arkadaserum en Arkada-olie proberen we de nagel gezond uit te laten groeien. Niet elke nagel is in één behandeling te reguleren. Soms zijn meerdere periodes nodig , evt. i.c.m. de Arkada-techniek, om het gewenste resultaat te behalen.

 

Een enkele keer is het beter om de Arkada-techniek toe te passen waarmee vaak wel in één behandeling en een nacontrole de pijnklacht te verhelpen is. Vooral cliënten die liever geen unibrace/beugels willen in de zomer is de Arkadatechniek een uitkomst.

 

Let wel: Vaak is deze methode afdoende om een klacht te verhelpen maar helaas niet 100 % te garanderen. Factoren die invloed hebben op recidief zijn o.a.  voet- en teenstand, schoenen , trauma en soms fysieke  factoren.