Wij behandelen niet op locatie

Contante betalingen hebben onze voorkeur.

 

Onze diensten

Medisch Pedicure

Wij zijn opgeleid tot medisch pedicure.

Een medisch pedicure is breed opgeleid zodat alle mogelijke voetproblemen op een professionele wijze kunnen worden behandeld. Dit houdt in dat wij bevoegd zijn de voeten van diabetici en reumapatiënten te behandelen.

Bovendien zijn wij in het bezit van een aantal specialisaties, zoals nagelregulatie, nagelprothese, antidruktechniek en orthesiologie.

Een reguliere voetbehandeling begint bij ons met het knippen van de nagels, vijlen en eventueel kort behandelen van eelt en likdoorns. Een behandeling eindigt met een verzorgende crème die in de huid wordt ingemasseerd.


Podotherapie

Vanaf dec 2014 hebben wij een NIEUWE discipline binnen praktijk  “Voeten en Welzijn”: Podotherapie Kemerink.

Wij hebben binnen praktijk "Voeten en Welzijn"ook collega’s die contracten hebben met Innofeet zodat wij  voor bijna elke cliënt met diabetes de voetzorg kunnen bieden die nodig is.

Vanaf 1 januari 2015 zijn vergoedingen op basis van zorgprofielen ingevoerd.

Een zorgprofiel is een soort ‘zorgzwaarte pakket’ wat gerelateerd is aan de risico’s die u loopt op het krijgen van wonden door slechte genezing en het risico op amputatie.

De podotherapeut vervult hierin een coördinerende rol en zal een individueel behandelplan opstellen.

Podologie

Onze podoloog helpt voetklachten niet alleen te voorkomen maar ook te behandelen. Dat doet hij met een team van voet- en bewegingsdeskundigen, gespecialiseerd en ervaren in totale voetzorg. Hij is op de donderdagmiddag op de even weken werkzaam in de praktijk en heeft van 16.00 uur tot 16.45 uur GRATIS inloop. 


Specialisatie ingroeiende nagels

Bij ingroeiende nagels wordt vaak een arts geconsulteerd. In veel gevallen kiezen artsen voor een snelle, pijnlijke oplossing door een stuk weg te knippen en antibiotica voor te schrijven als er sprake is van een ontsteking. Dan is de oorzaak helaas nog niet aangepakt en is de nagel blijvend minder mooi.

Door  steeds meer  nieuwe technieken zijn gelukkig vriendelijkere methodes om u van deze vervelende aandoening af te helpen.