Yvonne is Medisch Pedicure en beheerst de daarbij behorende specialistische technieken. Ook voor o.a. Pact- en Lasertherapie bij schimmelnagels, wratbehandeling, STER, APS, Tenenlezen en Atlas-massage/BackBalance  kunt u bij haar terecht. Zij werkt van ma t/m do.

Zij werkt uiteraard binnen praktijk “Voeten en Welzijn” nauw samen met podotherapie Kemerink.


Wendy is Medisch Pedicure en tevens Atlas-massagetherapeut. Zij is meestal op de woensdagen werkzaam in de praktijk.

Zij werkt binnen praktijk “Voeten en Welzijn” nauw samen met podotherapie Kemerink.


Geralde is ons team komen versterken op de donderdag. Zij is Medisch Pedicure en u kunt dus ook voor al uw voetproblemen bij haar terecht. Ook beheerst zij alle bijbehorende specialistische technieken. Bovendien is zij heel goed in het zetten van gelnagels. Ook op schimmelnagels. 

Geralde heeft samenwerkingscontracten met Kemerink en Innofeet zodat zij bijna elke cliënt met diabetes kan behandelen.


Nanda is Medisch Pedicure en ze is op de vrijdag- en de donderdagochtend werkzaam in de praktijk. Voor specialistische behandelingen kunt u ook bij haar in overleg een afspraak maken.

Nanda heeft samenwerkingscontracten met Kemerink en Innofeet zodat zij bijna elke cliënt met diabetes kan behandelen.

 


Maurice Starink) Kemerink voet & beweging helpt voetklachten niet alleen te voorkomen maar ook te behandelen. Dat doen zij met een team van voet- en bewegingsdeskundigen, gespecialiseerd en ervaren in totale voetzorg. Zo zorgen wij samen ervoor dat u in beweging kunt blijven. Zij zijn op de donderdagmiddag op de even weken werkzaam in de praktijk en hebben van 16.00 uur tot 16.45 uur GRATIS inloop.


Elise heeft als Podotherapeut (Kemerink Voet & Beweging) binnen Praktijk “Voeten en Welzijn” een belangrijke ondersteunende functie in het verlenen van voetzorg bij cliënten met diabetes mellitus.

Prolaser ( Eric Boelhouwer) Naast de chiropractie behandelingen zijn zij ook gespecialiseerd, d.m.v. lasertherapie, in het behandelen van allerlei vormen van gewrichtsontstekingen.


 

Voeding van Nature voor voedingsadvies

 

 

 

Wilt u een gezond voedingspatroon? Wilt u meer grip op uw voeding? Heeft u vragen over voeding?

 

Ik help u (en uw gezin) graag inzicht te krijgen in uw voedingspatroon en deze te veranderen. Natuurvoeding vormt de basis van mijn advies. Dit is voeding die puur, vers, eerlijk en biologisch is. Dit betekent niet dat u zich hier strak aan moet aanhouden. Het is een streven, omdat dit u het beste voedt. Aan de hand van uw wens, eetdagboek en intake gesprek maak ik een voedingsplan. Ik begeleid u tijdens de verandering van uw voedingspatroon en hoe u dit kunt doorvoeren, ook in uw keuken en in uw dagelijks leven. Ik zal altijd rekening houden met uw situatie. 

 

 

 

Wilt u meer weten, vrijblijvend contact of een afspraak maken? Neemt u dan contact met mij op via de website www.voedingvannature.nl.