Wij behandelen niet op locatie

Contante betalingen hebben onze voorkeur.

 


Ik ben Yvonne Boertjes en eigenaresse van Praktijk Voeten en Welzijn. Naast mijn werk als medisch Pedicure kan ik u ook hulp bieden d.m.v.. diverse technieken, zoals o.a. Pact- en lasertherapie bij schimmelnagels, wratbehandeling.

Ik heb de kans gekregen om me verder te specialiseren in de nagelregulatietechnieken. Dit zijn de UniBrace- en de Arkadatechniek. Deze technieken komen uit het buitenland en nemen een steeds prominentere plaats in binnen ons vakgebied. Ik werk uiteraard binnen praktijk “Voeten en Welzijn” nauw samen met podotherapie Kemerink.

Mijn passie is behandelen op een natuurlijke manier zonder schadelijke bijwerkingen.  Zo kwam ook de cryolipolyse ook op mijn pad. 

Deze nieuwe techniek maakt het mogelijk vet op specifieke plaatsen als buik, taille  bovenbenen en rug gericht te behandelen zonder weefsel te beschadigen.

De TC Cryo zet wit vet om in bruin vet, dat vervolgens wordt verbrand. In combinatie met sporten en gezonde voeding wordt de vetafname nog vele malen versterkt, en zal het blijvend zijn.

Ik werk van ma t/m do. In geval van een Cryolipolyse-traject kan men in overleg bij mij ook terecht op andere dagen. Proefbehandelingen worden tijdens werktijden ingepland.


Wendy is Medisch Pedicure en u bent ook als cliënt met diabetes bij haar in goede handen. Zij is meestal op de woensdag en donderdag werkzaam in de praktijk. Ook past zij, indien nagelregulatie nodig is, de UniBrace-techniek toe. Zij werkt binnen praktijk “Voeten en Welzijn” nauw samen met podotherapie Kemerink en Innofeet.


Nanda is Medisch Pedicure en ze is meestal op de dinsdag en donderdag werkzaam in de praktijk.

Voor specialistische behandelingen kunt u ook bij haar in overleg een afspraak maken.

Nanda heeft samenwerkingscontracten met Kemerink en Innofeet zodat zij bijna elke cliënt met diabetes kan behandelen.

 


Karin is Medisch Pedicure en is momenteel op de maandag en in de oneven weken op  donderdag vanaf 9.30 uur werkzaam in de praktijk. 

Karin heeft een samenwerkingscontract met Kemerink en met Innofeet  zodat zij ook bijna elke cliënt met diabetes en andere risico-cliënten van de juiste voetzorg kan voorzien.


Maurice Starink) Kemerink voet & beweging helpt voetklachten niet alleen te voorkomen maar ook te behandelen. Dat doen zij met een team van voet- en bewegingsdeskundigen, gespecialiseerd en ervaren in totale voetzorg. Zo zorgen wij samen ervoor dat u in beweging kunt blijven.

Zij zijn op  de donderdagmiddag  op de even weken werkzaam in de praktijk en hebben van 16.00 uur tot 16.45 uur GRATIS inloop.
 

                                    


Podotherapeut (Kemerink Voet & Beweging) heeft binnen Praktijk “Voeten en Welzijn” een belangrijke ondersteunende functie in het verlenen van voetzorg bij cliënten met diabetes mellitus.

Spinecare ( Eric Boelhouwer) Naast de chiropractie behandelingen zijn zij ook gespecialiseerd, d.m.v. lasertherapie, in het behandelen van allerlei vormen van gewrichtsontstekingen.