Ik ben Yvonne Boertjes en eigenaresse van Praktijk Voeten en Welzijn. Naast mijn werk als medisch Pedicure kan ik u ook hulp bieden d.m.v.. diverse technieken, zoals o.a. Pact- en lasertherapie bij schimmelnagels, wratbehandeling, energetische voetreflex(STER) en APS pijnbestrijding. Soms maak ik ook een combi van deze technieken. 

Ik heb de kans gekregen om me verder te specialiseren in de nagelregulatietechnieken. Dit zijn de UniBrace- en de Arkadatechniek. Deze technieken komen uit het buitenland en nemen een steeds prominentere plaats in binnen ons vakgebied. Ik werk uiteraard binnen praktijk “Voeten en Welzijn” nauw samen met podotherapie Kemerink.

Tijdens mijn loopbaan ben ik in contact gekomen met de  Atlasmassage  (dit is een unieke nek- en schoudermassagetechniek waarbij knelpunten op een veilige manier verholpen en de doorbloeding weer goed opgang worden gebracht en bijvoorbeeld migraine verrassend verminderd of zelfs helemaal weg gaat) Deze techniek komt voort uit de BackBalance methode, een methode gebaseerd op de Dorn Therapie (een zachte methode om de doorbloeding en het zelf-genezend vermogen te stimuleren.) 

 

Mijn passie is behandelen op een natuurlijke manier zonder schadelijke bijwerkingen.  Zo kwam ook de cryolipolyse ook op mijn pad. 

Deze nieuwe techniek maakt het mogelijk vet op specifieke plaatsen als buik, taille (love handles) bovenbenen (zadeltassen) en rug gericht te behandelen zonder weefsel te beschadigen.

De TC Cryo zet wit vet om in bruin vet, dat vervolgens wordt verbrand. In combinatie met sporten en gezonde voeding wordt de vetafname nog vele malen versterkt, en zal het blijvend zijn.

 

Ik werk van ma t/m do. In geval van een Atlas-Lumbaal massage- of  Cryolipolyse-traject kan men in overleg  bij mij ook terecht op meerdere dagen.  


Wendy is Medisch Pedicure en u bent ook als cliënt met diabetes bij haar in goede handen. Zij is meestal op de woensdagen werkzaam in de praktijk. Ook past zij, indien nagelregulatie nodig is, de UniBrace-techniek toe.

Zij werkt binnen praktijk “Voeten en Welzijn” nauw samen met podotherapie Kemerink en Innofeet.


Geralde is ons team komen versterken op de donderdag. Zij is Medisch Pedicure en u kunt dus ook voor al uw voetproblemen bij haar terecht. Ook beheerst zij alle bijbehorende specialistische technieken. Bovendien is zij heel goed in het zetten van gelnagels. Ook op schimmelnagels. 

Geralde heeft samenwerkingscontracten met Kemerink en Innofeet zodat zij bijna elke cliënt met diabetes kan behandelen.


 Nanda is Medisch Pedicure en ze is meestal op de dinsdagmiddag  werkzaam in de praktijk. Voor                 specialistische behandelingen kunt u ook bij haar in overleg een afspraak maken.

 Nanda heeft samenwerkingscontracten met Kemerink en Innofeet zodat zij bijna elke cliënt met diabetes   kan behandelen.

 


  Maurice Starink) Kemerink voet & beweging helpt voetklachten niet alleen te voorkomen maar ook te          behandelen. Dat doen zij met een team van voet- en bewegingsdeskundigen, gespecialiseerd en ervaren    in totale voetzorg. Zo zorgen wij samen ervoor dat u in beweging kunt blijven.

  Zij zijn op  de donderdagmiddag  op de even weken werkzaam in de praktijk en hebben van 16.00 uur tot    16.45 uur GRATIS inloop.
 

                                    


Elise heeft als Podotherapeut (Kemerink Voet & Beweging) binnen Praktijk “Voeten en Welzijn” een belangrijke ondersteunende functie in het verlenen van voetzorg bij cliënten met diabetes mellitus.

  Prolaser ( Eric Boelhouwer) Naast de chiropractie behandelingen zijn zij ook gespecialiseerd, d.m.v.            lasertherapie, in het behandelen van allerlei vormen van gewrichtsontstekingen.