Wat is Cryolipolyse (Thermo Contrast Therapie)

Veilig en makkelijk centimeters verliezen en een stevigere huid?

HOE WERKT HET?

 

Onze medisch gecertificeerde TC Cryo activeert met Contrast Cryolipolyse lichaamseigen hormonen, die het bruine vet aanzetten tot verbranding. Ook zetten ze het hardnekkige witte vet om in bruin vet, dat bij een volgende behandeling verbrand kan worden en remmen ze de aanmaak van nieuwe witte vetcellen af.

Je zult bij Contrast Cryolipolyse niet alleen meerdere centimeters verliezen op de behandelde zones, maar ook zien dat de huid steviger en strakker wordt en er gezonder uit ziet!

 

DE BEHANDELING

De behandeling doet geen pijn, we vriezen niet en gebruiken ook geen zuignappen! We werken met een 100% Nederlands en medisch gecertificeerd apparaat. Je ligt 55 minuten comfortabel in onze stoel, terwijl de vloeistof in de zachte wraps meerdere malen wisselt tussen 6 en 41 graden Celsius. De eerste keer dat je de 6 graden voelt is het inderdaad wel even koud, maar na een minuutje ben je hieraan gewend en kun je lekker ontspannen en genieten van een tijdschrift met een glaasje water, een kopje koffie of thee.

 

WELKE RESULTATEN KAN IK BEHALEN?

Je kunt vaak al resultaat ervaren na een enkele behandeling, maar we raden een kuur aan van minimaal 3 behandelingen. Als je enkel gebruik maakt van het apparaat kun je al enkele centimeters zien verdwijnen op de gekozen zone.

 

Als je tijdens de behandelperiode bovendien let op je voedings- en bewegingspatroon en voldoende water drinkt, zal dat het resultaat aanzienlijk verbeteren!

Dit betekent niet dat je op een streng dieet wordt gezet of naar de sportschool wordt gestuurd, vaak zijn een paar kleine aanpassingen al voldoende voor een beter resultaat en blijf je veel langer gemotiveerd. Resultaten van 3 tot 12 centimeter vermindering van de buikomvang zijn geen uitzondering. Dit verschilt per persoon. Daarom adviseren we je om een vrijblijvende afspraak bij ons te maken. We kijken dan samen naar jouw situatie en je doelen en bepalen samen hoe we die kunnen behalen!Consult €59  Nu GRATIS

 

Volledige uitleg over de behandeling 

Testen van de tc cryo +Behandel voorstel 

Proefbehandeling ipv  €119 nu voor  €79

 

100% veilig en pijnloos 

Merkbaar resultaat na 1 keer 

Ook geschikt tegen lipoedeem  Tips om vetverbranding te stimuleren:

Vermijd stress drink voldoende water en eet appels!

 

Appels bevorderen de spijsvertering en ontgiften het lichaam.

Zij reinigen en zuiveren de organen en bevorderen de bloedcirculatie. 

Appels verzamelen bacteriën, virussen, gisten en schimmels en bevorderen de uitscheiding ervan.

Een ideale basis dus om mee te beginnen. 

Glucomannan.

Glucomannan is een natuurlijke voedingsvezel die gewonnen wordt uit de Konjacplant. Deze vezels hebben een enorm absorberend vermogen en nemen daardoor behoorlijk in volume toe wanneer zij in aanraking komen met een vloeistof. Als je de capsules inneemt voor een maaltijd zal de Glucomannan uitzetten in je maag en krijgt je brein een signaal dat je verzadigd bent. Hierdoor ga je automatisch minder eten zonder bijkomend, vervelend, hongergevoel. De vezel bevordert bovendien de stoelgang!

 

Gebruik: Neem ongeveer 30 minuten voor aanvang van een maaltijd 2 capsules in met voldoende water (1 tot 2 glazen). Slik capsules  in zijn geheel door. Maximaal 3 x 2 capsules per dag innemen. Inhoud: 180 capsules. €29,95