Wat is Cryolipolyse (Thermo Contrast Therapie)

Veilig en makkelijk centimeters verliezen en een stevigere huid?

HOE WERKT HET?

 

Onze medisch gecertificeerde TC Cryo activeert met Contrast Cryolipolyse lichaamseigen hormonen, die het bruine vet aanzetten tot verbranding. Ook zetten ze het hardnekkige witte vet om in bruin vet, dat bij een volgende behandeling verbrand kan worden en remmen ze de aanmaak van nieuwe witte vetcellen af.

Je zult bij Contrast Cryolipolyse niet alleen meerdere centimeters verliezen op de behandelde zones, maar ook zien dat de huid steviger en strakker wordt en er gezonder uit ziet! 

 

DE BEHANDELING

De behandeling doet geen pijn, we vriezen niet en gebruiken ook geen zuignappen! We werken met een 100% Nederlands en medisch gecertificeerd apparaat. Je ligt 55 minuten comfortabel in onze stoel, terwijl de vloeistof in de zachte wraps meerdere malen wisselt tussen 6 en 41 graden Celsius. De eerste keer dat je de 6 graden voelt is het inderdaad wel even koud, maar na een minuutje ben je hieraan gewend en kun je lekker ontspannen en genieten van een tijdschrift met een glaasje water, een kopje koffie of thee.

 

WELKE RESULTATEN KAN IK BEHALEN?

Je kunt vaak al resultaat ervaren na een enkele behandeling, maar we raden een kuur aan van minimaal 3 behandelingen. Als je enkel gebruik maakt van het apparaat kun je al enkele centimeters zien verdwijnen op de gekozen zone.

 

Als je tijdens de behandelperiode bovendien let op je voedings- en bewegingspatroon en voldoende water drinkt, zal dat het resultaat aanzienlijk verbeteren!

Dit betekent niet dat je op een streng dieet wordt gezet of naar de sportschool wordt gestuurd, vaak zijn een paar kleine aanpassingen al voldoende voor een beter resultaat en blijf je veel langer gemotiveerd. Resultaten van 3 tot 12 centimeter vermindering van de buikomvang zijn geen uitzondering. Dit verschilt per persoon. Daarom adviseren we je om een vrijblijvende afspraak bij ons te maken. We kijken dan samen naar jouw situatie en je doelen en bepalen samen hoe we die kunnen behalen!Consult incl proefbehandeling €97,--

 

Volledige uitleg over de behandeling 

Testen van de tc cryo +Behandel voorstel 

Proefbehandeling ipv  €139 nu voor  €97

 

100% veilig en pijnloos 

Merkbaar resultaat na 1 keer 

Ook geschikt tegen lipoedeem  Tips om vetverbranding te stimuleren:

Vermijd stress, drink voldoende water en eet appels!

Appels bevorderen de spijsvertering en ontgiften het lichaam.

Zij reinigen en zuiveren de organen en bevorderen de bloedcirculatie. 

Appels verzamelen bacteriën, virussen, gisten en schimmels en bevorderen de uitscheiding ervan.

Een ideale basis dus om mee te beginnen. 


Redulastique

Een perfecte combinatie met de
TC Cryo behandeling!

 

Redulastique® is een gel die met zijn specifiek geselecteerde ingrediënten perfect aansluit bij de TC Cryo behandeling. Met werkzame stoffen zoals Salicylzuur, Carnitine en Caffeine wordt het weefsel soepeler en de huid egaler en strakker.
De gel is hierdoor perfect voor dagelijks gebruik.
Ook adviseren we om elke Cryo behandeling af te sluiten met een korte massage met deze gel. Niet alleen vanwege de werking, maar ook omdat de massage de kou nog dieper in het weefsel brengt en daarmee het effect van de TC Cryo behandeling vergroot.

Gebruik: breng de gel 's morgens en 's avonds aan op een schone huid op de zones die je wenst te behandelen. Masseer de gel in totdat deze volledig geabsorbeerd is.

 

Deze crème, twv 29,95, krijgt u bij een sessie van 3 behandelingen gratis ter ondersteuning van de behandeling.