LIVE VANTAGE

Gezondheid van uw organen

Een verzwakt immuunsysteem zorgt ervoor dat, met name onze organen niet meer in staat zijn om indringers van buitenaf te weren. Dat is ook vaak de reden waarom wij ziek worden, bijvoorbeeld door het Coronavirus.

Protandim NRF1 en NRF2 zijn dé activatoren voor het lichaam. Het bevordert, naast een gezonde veroudering, een sterk immuunsysteem. Tevens zorgt een combinatie met de producten Pro+ en Omega+ voor een cardiovasculaire en cognitieve gezondheid en gezonde ratio’s van belangrijke bacteriën.

Naast mijn behandelingen met de Atlas-Lumbaalmassage kan uw herstel daarom aanzienlijk verbeteren omdat met deze producten uw klachten ook op celniveau worden benaderd.                                                                    

Aanbeveling: Gebruik de producten minimaal 3 maanden voor een optimaal effectief en merkbaar resultaat. 

U geniet de meeste korting wanneer u een abonnement afsluit, die u vanaf de eerste dag direct, zonder opzegtermijn stop kunt zetten.

We weten al dat we ouder worden vanwege de oxidatieve stress op onze cellen. Wetenschappers weten al jaren dat antioxidanten de sleutel zijn tot het terugdraaien van het verouderingsproces. Maar de supplementenindustrie wilt dat we geloven dat dit betekent dat we dure antioxidantensupplementen moeten innemen of ‘superfruit’-sappen moeten drinken. Ze hebben ongelijk.

Hoewel antioxidanten helpen bij het neutraliseren van vrije radicalen die leiden tot oxidatieve stress, kan je met het slechts innemen van meer antioxidanten toch maar één vrije radicaal per keer neutraliseren. Dat is hetzelfde als proberen het zinken van een schip te voorkomen door met één emmer te hozen.

Je kunt meer antioxidanten innemen. Maar wij adviseren om ze te maken. Protandim Nrf2 Synergizer houdt je gezond en sterk van binnenuit. 

De wetenschap achter Protandim Nrf2 Synergizer is keer op keer bewezen. En het voelt best goed aan. Net als bij Protandim nemen we geen genoegen met traditioneel denken. We geloven dat de wetenschap enkele van de grootste uitdagingen van het leven kan oplossen en we worden gedreven door een eindeloos verlangen om, gevoed door echte resultaten, meer oplossingen te ontdekken en ontwikkelen.Protandim® NRF2 Synergizer™

NRF2 is een activator die er voor zorgt dat het lichaam zelf zijn antioxidanten aanmaakt en zo de miljarden lichaamscellen beschermt tegen veroudering.

Vanaf onze geboorte hebben wij een verdediging enzym genaamd SOD (super oxide dismutase) Na ons 20 e levensjaar neemt dit af en treed veroudering in. Waardoor verouderen onze cellen? Onze cellen staan continu bloot aan oxidanten (lees oxideren = roest). Dit komt doordat we ademhalen, wat noodzakelijk is voor het leven, maar het beschadigt ook onze cellen. Het milieu waarin we leven, uitlaatgassen, milieuverontreiniging, voeding (veel fastfood) maar ook voeding in de supermarkt. (70% van wat er staat is niet ten gunste van onze gezondheid), roken, alcohol, medicijngebruik….. kortom u                                                  staat 24/7 bloot aan oxidanten.

 

Nu kunt u zo gezond mogelijk leven en antioxidanten nemen in de vorm van supplementen, echter 1 antioxidant verwijdert 1 oxidant (dus 1 op 1) wat inhoud dat u 19kg sinaasappels met schil en al  per dag zou moeten eten!! Dat is onmogelijk. Glutathion (een stofje in de kern van de cellen) maakt  catalase  aan wat een sterke antioxidant is, deze neemt de rol van SOD over. Echter catalase  verwijdert 1000 oxidanten per seconde uit uw lichaam, SOD verwijderd tot 1 miljoen!! Oxidanten  per seconde uit uw lichaam.


LifevantagNRF2 vermeerdert uw Glutathion met 300%!e heeft ontdekt dat het nrf2 pathway het enzym SOD weer aanmaakt en zo uw oxidanten effectief kan verwijderen ( 40% in 30 dagen). En dat met 5 natuurlijke ingrediënten! Hiermee worden de celwanden beduidend verbeterd en vernieuwd.

Dit houd in dat uw cellen zich beter dupliceren en u veel ouderdomsklachten kunt tegengaan. Dit is                                                      niet  een verhaal van “wij van wc eend adviseren wc eend” maar is onomstotelijk regulier bewezen                                                        middels random onderzoeken door diverse ziekenhuizen en universiteiten over de hele wereld. Het                                                      is effectief werkzaam op 39 aandoeningen.

Ook het VU ziekenhuis in Amsterdam heeft hier onderzoek naar gedaan en dr. Jamie Linn heeft                                                            kunnen aantonen dat NRF2 beter werkt bij MS dan het reguliere (Tecfidera ®) medicijn. Maar ook                                                          bij hart en  vaataandoeningen, diabetes, schildklierproblemen, alzheimer, Parkinson,                                                                                huidmelanomen, enz.…..

Ervaar zelf wat NRF2 voor u kan betekenen.Protandim® NRF1 Synergizer™

NRF 1:

 

Wanneer we ouder worden, krijgen we het idee dat we kracht verliezen. En het blijkt dat dat precies is wat er gebeurt. Wanneer u sneller moe en minder helder van geest wordt, ervaart u een natuurlijke afname van kracht. In plaats van een paar AA-batterijen, draait ons lichaam op een paar miljard mitochondriën. Zij zetten het voedsel dat we eten om in energie genaamd ATP. Wanneer u uw lichaam ergens voor gebruikt – aanspannen van spieren, pompen van bloed of lezen – heeft u dat aan uw mitochondriën te danken. Zij zijn de batterijen van uw lichaam.

 

NRF1 werkt net als NRF2,

maar dan op uw mitochondriën! Dit zijn de energiefabriekjes in uw cellen.

Deze zetten Glucose (suikers) om in energie. Maar worden ook aangetast door oxidanten waardoor u bij het ouder worden steeds minder energie hebt. NRF1 vernieuwt niet alleen uw mitochondriën, ze vermeerdert ze zelfs. Een combinatie van NRF1 en 2 is het beste om te doen.Protandim® NRF1 en NRF2 Synergizer™

 

Voordeel: TWEE fantastische producten. Eén fantastisch leven.

Het blijkt dat het geheim voor een geweldig leven, niet echt een geheim is. En de oplossing is niet duur. Wij gaan met twee bewezen producten de strijd aan tegen veroudering. Protandim Nrf2 en NRF1 Synergizers helpen jou te blijven vechten. Samen zijn ze een strijdkrachtig duo. En ze zijn beschikbaar in één complete verpakking.

 

Protandim is gebaseerd op een wetenschappelijke formule die is onderzocht door gerenommeerde onderzoeksinstellingen over de hele wereld.

P.S.: wij bevelen u, naast deze twee fantastische producten, ook Pro+ en Omega+ aan  Daarover leest u hieronder meer. LifeVantage Pro+

 

Probiotica

Ook heeft Lifevantage een probiotica ontwikkeld die goed in de darmen aankomt. Normaal komt van een probiotica ongeveer 4 tot 7% aan in de darmen. Pro+ is een probiotica met 6 miljard stammen en een gepatenteerde samenstelling die er voor zorgt dat 70% aankomt in uw darmen.

Een gezonde darmflora is belangrijk voor uw immuniteit en hersenfunctie. (de darmen zijn uw 2e hersenen). Het is zelfs aangetoond dat Pro+ een leaky gut (lekkende darm) herstelt.

 

Kortom met deze 4 producten genaamd vitality stack doet u het beste voor uw lichaam wat u maar zou kunnen doen.

 

LifeVantage Pro+

is een op wetenschap gebaseerde manier om u te helpen om uw lichaam weer op gang te krijgen. De balans van gezonde en schadelijke bacteriën in uw darmen is fijngevoelig en heeft veel invloed op uw geestelijke en fysieke gezondheid. Daarom heeft LifeVantage gekozen voor het natuurlijk vervaardigde Pro+ aangereikt door BIO-Tract®-technologie, die zorgt voor gecontroleerde afgifte om u de ondersteuning te geven die u nodig hebt. Om optimale gezondheid van het immuunsysteem te bevorderen in combinatie met het klinisch bewezen Wellmune®, ondersteunt Pro+ uw ontdekkingsreis naar een gezonder lichaam.LifeVantage Omega+

Omega-3 is ook belangrijk!

Belangrijk voor uw hersenen en voor uw bloedvaten. De verhouding tussen omega3 en Omega-6 moet 3 op 1 zijn. Echter Omega-6 vind u in veel voeding, Omega-3 een stuk minder waardoor uw vaten en hersenen sneller aangetast worden.

In Omega-3 van LifeVantage is als extra vitamine D toegevoegd. actieve vitamine D wordt als hormoon via de bloedsomloop naar alle lichaamsweefsels vervoerd. In de darmen bevordert het de opname van calcium, fosfaat en magnesium uit het voedsel. Deze voedingsstoffen zijn met name belangrijk voor gezonde groei van botten, tanden en spierweefsels.

 

Omega+

bevat DHA- en EPA-Omega-3 vetzuren die de cardiovasculaire en cognitieve gezondheid ondersteunen. LifeVantage Omega+ visolie is 100% traceerbaar van boot tot fles, afkomstig van CodMarine® Noorse visolie. Deze milieuvriendelijke formule is licht op smaak gebracht met citroen en limoen.LifeVantage Vitality Stack

Complete vitaliteit op celniveau

 

De Vitality stack is een compleet pakket van bovenstaande 4 producten die alles wat u nodig heeft om de werking van uw hersenen, hart, ogen en andere vitale organen te ondersteunen.

 

Een gezonde levensstijl bevordert gezonde veroudering en NRF1 en Nrf2 Synergizers zijn gemaakt met dit in gedachten. Omega+ bevat ingrediënten die bijdragen aan het ondersteunen van cardiovasculaire en cognitieve gezondheid. En Pro+ ondersteunt gezonde ratio’s van belangrijke bacteriën. Uw organen doen een hoop voor u – het is tijd om iets terug te doen.