Pijnvrij in 3 stappen?©”

 Voor een blijvend resultaat komt u met het behandelplan “Pijnvrij in 3 stappen?©” zes weken lang, minimaal één keer per week,   voor een controle of een behandeling, bestaande uit de BackBalance-methode© (tijdens intake), de BackBalance-massage© en   de Atlasmassage©. Daarnaast wordt het behandelplan op uw specifieke klachten afgestemd.

 Dankzij de intensieve, onbeperkte begeleiding tijdens de hele behandelperiode zullen uw klachten vrijwel geheel wegblijven.

1. BackBalance-methode©

De BackBalance-methode© is een techniek die op een relatief zachte en natuurlijke manier, dus zonder te kraken, ruimte in de gewrichten helpt te corrigeren. Datzelfde geldt voor een scheefstand van het SI-gewricht en de wervelkolom.

De BackBalance-methode© stimuleert de doorbloeding en het zelf genezend vermogen van het lichaam en heeft in de meeste gevallen direct een positief effect op de pijnklachten. In veel gevallen bleek de pijn al grotendeels of zelfs helemaal verdwenen te zijn.

De BackBalance-methode©  is in te zetten bij vrijwel alle aan de wervelkolom gerelateerde klachten.

2. BackBalance-massage©

Kenmerkend voor de BackBalance-massage© is de lichte strijking van de rug die voor totale ontspanning zorgt. De BackBalance-massage© is gericht op het, op een natuurlijke manier en zonder druk, in lijn brengen van de wervelkolom.

Deze massage is zacht, langzaam en door relatief weinig druk leidt dit tot een ongekend diepe en onmiddellijke ontspanning. Na 30 minuten bent u totaal ontstresst!

Deze massage kan daarom ook zeker bij cliënten met bijvoorbeeld ernstige osteoporose zonder risico worden ingezet.

3. Atlasmassage©

Door een nieuw ontwikkelde nek-schoudermassagetechniek helpt het pijnklachten en beperking in het ‘naar links en rechts kijken’ in een zeer korte tijd op een zachte en veilige manier te verminderen.

De Atlasmassage© voorkomt tevens vervelende napijn of een beurs gevoel. Vooral mensen met hoofdpijn, en diverse arm- en schouderklachten ondervinden vaak snelle verbetering dankzij deze nieuwe massagetechniek.

Doorverwijzing

De BackBalance-methode© bestaat uit een volkomen veilige reeks van behandelingen. Bij de geringste twijfel met betrekking tot uw klachten wordt u echter altijd eerst doorverwezen naar een reguliere arts, therapeut of medisch specialist.”