Atlas-massage

Door een nieuw ontwikkelde nek-schoudermassagetechniek worden pijnklachten, scheefstand van nekwervels en wervels tussen de schouderbladen, en beperking in het ‘naar links en rechts kijken’ in een zeer korte tijd op een zachte en veilige manier verholpen.

Het effect is vaak vele malen groter dan door andere therapieën of massages. Atlasmassage voorkomt vervelende napijn of een beurs gevoel. Ook mensen met hoofdpijn, een slijmbeursontsteking in de schouder of een tennisarm ondervinden vaak snelle verbetering dankzij deze nieuwe massagetechniek.

Ook apart te boeken: 10 minuten is voldoende voor een verbluffend resultaat!

De Atlasmassage is uitsluitend een wellness-massage die in de meeste gevallen als neveneffect direct een positief resultaat oplevert ten opzichte van diverse hoofd-, nek-, schouder- en armklachten. Het is derhalve geen therapie of geneeswijze en valt dus buiten de reguliere- of alternatieve zorg.

 

Door nieuwe interactieve technieken worden knelpunten op een natuurlijke manier opgeheven en d.m.v. een korte massage wordt de doorbloeding opnieuw weer goed op gang gebracht.


 

 

 

 

 

 

Wij maken deel uit van de Atlas Massage Groep