Atlasmassage

Deze  unieke nek- en schoudermassagetechniek is een interactieve techniek waarbij de cliënt zelf bepaalde bewegingen maakt. Hierdoor worden knelpunten op een natuurlijke manier opgeheven en daarna wordt door een korte massage de doorbloeding weer goed op gang gebracht

Het lichaam is door deze behandeling zelf in staat om sneller te herstellen. In de meeste gevallen vermindert vrijwel direct de pijn als gevolg van scheefstand van nekwervels en wervels tussen de schouderbladen en beperking in het naar links en rechts kijken etc. 

                                                                     10 minuten

Bij extreme, maar ook minder extreme nek- en schouderklachten is het beter om 3 keer 10 minuten te masseren dan 1 keer een half uur. Het effect is vele malen groter: tegen de tijd dat de beknelling weer terugkomt, maak ik het weer los en wat nog niet los is, komt dan los.

Vooral bij iemand met (chronische) hoofdpijn of migraine is gebleken dat men bij deze techniek gebaat is. Datzelfde geldt voor mensen met een slijmbeursontsteking in de schouder of een tennisarm. Zij ondervinden in de meeste gevallen ook een snelle verbetering dankzij deze nieuwe techniek.

Probeer het eens: Bij de eerste keer al snel een verbluffend merkbaar resultaat!

                                                                                      Atlas-Lumbaalmassage

De Atlas-Lumbaalmassage is snel en uiterst effectief voor acute of chronische rug-, nek- en schouderklachten. Tijdens deze behandeling wordt u in korte tijd volledig in balans gebracht. In veel gevallen verdwijnen daardoor de klachten vrijwel meteen.

Het is, evenals bij de Atlasmassage, een interactieve techniek waarbij de cliënt zelf bepaalde bewegingen maakt. Hierdoor worden knelpunten op een natuurlijke manier opgeheven en daarna wordt door een korte massage de doorbloeding weer goed op gang gebracht.

20 minuten

Bij extreme nek-, schouder- en rugklachten is het beter om 3 keer 20 minuten te masseren dan 1 keer een uur. Het effect is vele malen groter: tegen de tijd dat de beknelling weer terugkomt, maak ik het weer los en wat nog niet los is, komt dan los.

De naam Atlas is afgeleid van het gebied onder de schedelrand en strekt zich uit tot de onderste thoracale (borst) wervels, terwijl de Lumbaalmassage is afgeleid van het gebied in de onderrug en heeft in veel gevallen een ongekend positief effect op o.a. lage onderrugklachten en moeilijk bukken of uit bed komen. Maar ook bij een vastzittend SI-gewricht, hernia, Ischias, heup- en knieklachten etc. ondervindt men in de meeste gevallen een snelle verbetering dankzij deze nieuwe techniek.

Afhankelijk van het eerste resultaat zal ik u vrijblijvend adviseren over een eventueel vervolg of een doorverwijzing naar de reguliere zorg.

Mede door het interactieve karakter van deze technieken wordt in een zeer korte tijd een verbluffend merkbaar resultaat bereikt. En dat zónder hulpmiddelen en zonder te manipuleren of te kraken!