Mijn interesse voor de “totale mens” is groot en dagelijks ervaar ik in mijn praktijk dat niets zomaar gebeurt in het leven. De sensi-therapie biedt de mogelijkheid om op eenvoudige wijze snel tot de kern van het ontstaan en het oplossen van een probleem te komen.

Sensi-therapie

We leven gehaast, kennen veel stress, eten niet altijd gezond, ademen verontreinigde lucht in, staan bloot aan stralingen, enz.  We raken hierdoor uit balans en dat kan zich uiten in klachten van vermoeidheid, gedrags- en leerproblemen of bijvoorbeeld voedselallergieën. Daarom is het van groot belang dat ons fundament in balans is. Helaas is dat tegenwoordig bij veel volwassenen en kinderen niet meer het geval.

Sensi-therapie is erop gericht op die balans weer te herstellen, zodat je lichaam weer kan functioneren zoals het is bedoeld. De therapie is altijd maatwerk. De sensi-therapie bevat een groot aantal verschillende behandelingsvormen. Dit kunnen oa. drukpuntmassage meridiaan behandeling , edelsteentherapie, remedies, orthomoleculair preparaten en diëten zijn. Ik maak ook gebruik van STER (energetische voetreflex) en tenenlezen.

Aan de hand van een vastgesteld meetprotocol wordt behandeld  en praten we over wat we tegenkomen. Dat kunnen emoties zijn die je nu bezig houden, maar ook emoties van vroeger die je nog niet hebt verwerkt. De emoties benoemen in combinatie met de behandelingen zorgen ervoor dat je je balans weer kunt terugvinden.

Je zult waarschijnlijk al na 1 behandeling merken dat er iets is gebeurd. Vaak zijn er zo’n 2-3 soms 5 behandelingen nodig om tot een resultaat te komen, waarna je weer op eigen kracht verder kunt.

Sensi therapie behandelt de hele mens en niet (alleen) zijn ziekte

Drukpunt-massage  Ons lichaam is net een boek wat je kunt lezen. Op het lichaam zitten bepaalde meridiaanpunten. Wanneer deze pijnlijk zijn bij aanraking met lichte druk dan kan er gekeken worden welk thema hier achter ligt. Vaak is het zo door bewust worden de pijn kan verminderen.

Holistic pulsing

Wanneer er in het lichaam blokkades zitten kunnen deze door een massage(over de kleren heen!) of door wiegen of zacht schudden losgemaakt worden en kan de energie weer door ons lichaam stromen.

EFT (emotional freedom technique)

Onder het uitspreken een kort zinnetje wat de kern van het probleem (bijv.angst, fobie, schuldgevoel, dwangmatige gedachte) samenvat,  worden op bepaalde punten op de handen, gezicht en bovenlichaam zachte tikjes gegeven om zo vastzittende emoties los te maken en er balans voor in de plaats mag komen.

Edelstenen therapie

Op je gevoel zoek je zelf verschillende edelstenen uit die op je lichaam gelegd worden. Edelstenen kunnen heel diep doorwerken op onze diepere emotionele laag. Ook kan ik tijdens het protocol uitmeten welke steen je kunt dragen of ’s nachts onder je kussen kunt leggen, als een soort bescherming zodat je dichter bij jezelf kunt blijven.

STER-therapie

De voeten zijn een afdruk van ons hele lichaam. Mocht het testen met de biosensor uitwijzen dat STER nodig is dan kan dit bestaan uit het licht aandrukken van diverse drukpunten op en onder de voet of een massage om bijv. spanning weg te laten vloeien.

Bloesemremedies, Voedingssupplementen, Orthomoleculair en diëten

Vaak zijn er naast de diverse behandelingen middelen nodig om het proces wat in je begonnen is te ondersteunen zodat de effectiviteit groter is. Het lichaam kan ook vol zitten met giftige stoffen (tgv inentingen, voeding enz) en door middel van diverse middelen en diëten kan het lichaam ook de mogelijkheid krijgen om te ontgiften zodat de balans hersteld kan worden.

Kosten

Of uw ziektekostenverzekering sensi-therapie vergoed is afhankelijk van uw verzekering. Sensi-therapie is een nieuwe therapievorm, waardoor verzekeraars vaak helaas  niet bereid zijn om dit te vergoeden. Daarom probeer ik de kosten zo laag mogelijk te houden.

Kosten consult  € 60,00 per uur.  Een consult duurt gemiddeld 1-2 uur en is exclusief de kosten voor evt. middelen

Gemiddeld bestaat de therapie uit 2 tot 3 maar soms ook 5 behandelingen om tot het gewenste resultaat te komen.

Het uurtarief van een Sensi-therapie behandeling is exclusief de kosten voor eventuele middelen. De aanvullende middelen zijn op natuurlijke basis en zijn geen vervanging of belemmering voor het gebruik van medicatie. Alle Sensi-cure remedies kosten €14,00 per flesje.

Voedingssupplementen en verschillende orthomoleculaire preparaten zijn vrij verkrijgbaar in Nederland in Reformwinkels. (Deze middelen kunnen ook worden besteld in druppelvorm als Sensi-cure remedie). U kunt deze bij mij bestellen. Ze worden dan bij u thuisbezorgd.

Verhinderd? Afzeggen van een behandeling kan tot 24 uur van tevoren. Daarna ben ik genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen. (noodsituaties uitgezonderd natuurlijk). Ik maak immers tijd voor u vrij in mijn agenda.

Mocht je het gevoel hebben dat Sensi-therapie op dit moment voor jou nodig is, bel of mail dan voor informatie of afspraak. Indien ik niet in de gelegenheid de telefoon te beantwoorden spreek dan de voicemail in of bel tijdens ons belmoment tussen 13.00 en 13.30 uur.

Doordat veel klachten ontstaan door het eten van verkeerde voeding en ons lijf verzuurt,  staan hieronder 2 diëten die u op weg kunnen helpen naar een fitter en gezonder lijf.

Dieet voor overgevoelige mensen met problemen in de suikerhuishouding. Een basisch (ontzurend)dieet.

Dieet voor overgevoelige mensen met problemen in de suikerhuishouding en oververzuring van het lichaam.

Wilt u nog meer info over hoe je het best je lichaam kunt ontzuren?  Kijk dan even bij Alkaline stick en Keltisch Zeezout elders op de site.

Keltisch Zeezout

Alkaline Stick